Hpv infekce?

Dobrý den, přikládám fotografii a prosím o posouzení, zda se jedná o normální fyziologický projev (zvrásnění?) mezi špičkou žaludu a místem kde začíná uzdička, nebo o nějaký problém. Napadly mě případně genitální bradavice způsobení HPV infekcí - měl jsem nechráněný orální sex před 20 měsíci. Díky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Z tohoto pohledu vypadá penis normálně...

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: