Hpv-kondylomata

Chci se zeptat jestli sex s mužem nakaženym kondylomatama v analnim otvoru vždy nutne znamena prp ženu nakaza ? Mnela sem styk pred 3 měsicmi gynekoložka mi udelala ster a je negativny bradavičky nemam je možne že mužu nekoho nakazit ? Na netu vždy čtu kdež co a už jsem psychicky nadne i když pry jsem zdrava podle me gynekoložky chci mit už styk s mim novym přitelem myslite si že je to bezpečne ? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslím, že můžete být v klidu - pokud stěry dopadly dobře a u Vás se neprojevily žádné klinické příznaky - tak máte štěstí a nenakazila jste se.

MUDr. Jakub Vykouk
MUDr. Jakub Vykouk

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Soukromá gynekologická ambulance Buštěhrad

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Chřipka a kojení
Články: Chřipka a kojení
Pomalu nastává období, kdy...
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Nehtová rovnátka – bezbolestné řešení zarůstajících nehtů
Články: Nehtová rovnátka – bezbolestné řešení zarůstajících nehtů
Tahle potíž dokáže člověka...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: