Hpv? kvasinky? zapal?

Dobry den, asi pred tyzdnom som zacal mat neprijemne pocity na vnutornej strane predkozky - zacervenanie a slabe svrbenie. Na fotke je vidiet aj drobne vyrastky - moze ist o HPV? Dakujem

Odpověď odborníka:

Takto by mohly vypadat počínající virové bradavičky - kondylomata. Pokud se budou zvětšovat, navštivte lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: