Hpv na deloznim cipku

Dobry den, od cervna mam problemy s vytoky, bolesti pri sexu. Nejprve mi byla zjistena kandida infekce, prelecena, ale moje problemy se porad vracely.Navic bolest delozniho cipku pri sexu. Dalsi test vyloucil kandidu a u dalsiho testu jsem dnes dostala informaci, ze mam HPV. Bylo mi ale receno, ze se nijak neleci a ma se pockat pul roku do dalsiho testu.. Tento problem se mi vlece uz od cervna a nemyslim si ze cekat dalsiho pul roku je dobre reseni.Ziji v Holandsku a zdravotni pece je tu kupodivu na hrozne urovni. Kamaradky matka pracovala v Cr na gynekologii a rekla ze lecba by mela zacit okamzite / antibiotika - a ne cekat tak dlouho. Muzete prosim poradit ? Musi se lecit take pritel ?

Odpověď odborníka:

Výtoky je nutno léčit podle mikrobního obrazu poševního a kultivace z pochvy včetně citlivosti, co se týče HPV je to virus a proto antibiotika na něj zcela jistě nepůsobí,váš gynekolog měl pravdu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: