Hpv očkování

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda má smysl se nechat očkovat na HPV ve 22 letech. První pohlavní styk jsem měla v 16 letech.Partnerů jsem měla celkem 5. U 3 to bylo krátkodobé, u zbylých dvou několikaletý vztah. Chci se ještě zeptat na průběh po dávce, zda je možno mít pohlavní styk, nebo až po 3 dávce. Mnohokrát Vám děkuji za odpověď. S přáním hezkého dne Denisa

Odpověď odborníka:

Myslím,že rozhodně cenu by to mělo,styk můžete mích pochopitelně během očkování která trvá ve 3 dávkách 6 měsíců kdykoliv Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: