Hpv vir

Dobry den, zjistili mi HPV vir. Pred mesicem jsem byla na konzultaci, na kontrolu mam jit za půl roku, pry nic zavazneho pan doktor na del.cipku nevidi. Tak cekam zda se organismus s virem vyrovna sam, mam proto dotaz zda mohu mit pohl styk a zda se muze pritel take nakazit, kdyz pouzijeme kondom? Děkuji!

Odpověď odborníka:

dobrý den, nakazit sde může i přes kondom. nechte tělo, ať se s tím vypořádá. Jezte vitamíny ve formě ovoce a zeleniny, zkuste Wobenzym, nekouřit:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x