Hpv vir

Dobrý den,před 5 lety jsem byla nakažená HPV virem a podstoupila jsem konizaci děložního čípku.před zákrokem jsem měla zapáchající sekret,ten mě upozornil,že se něco děje a při cytologii byl nalezen HPV vir.již týden mám tento zápach,který může být způsoben i sladkostmi?u lékařky mi nebyla zjištěna infekce a předepsalala mast Jenamazol po 3 dny,ale ta mi nezabrala.můžu požádat o cytologii o měsíc dříve?chodím co půl roku..jsem vystrašená z opětovné případné operaci. Děkuji za odpověd Zuzana

Odpověď odborníka:

Dobrý den Zuzano. Provést cytologické a kolposkopické vyšetření o trochu dříve by neměl být problém. Určitě se svým gynekologem domluvíte. Pokud chodíte na kontroly po půl roce a dosud bylo vše v pořádku, tak myslím, že se nemáte čeho obávat.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: