Hpv virus

Dobrý den. Ráda bych se zeptala, zdali má význam se nechat naočkovat proti infekci HPV, když už před 5 lety mi našli na cytologickém vyšetření lehkou dysplázii. Do dneška se mi to objevilo 3x a při vyšetřšní mi gynekoložka říkal, že makroskopicky čípek vypadá aktivně. Jak proti tomu bojovat?Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Rozhodně očkování význam má, je součástí vašeho boje. Můžete ještě zkusit přidat aktivity v jiných sférách, byl např. vyvinut přírodní prostředek jmenem Indonal, který je doporučovaný v těchto případech. Zkuste také radikálněji změnit stravu ve prospěch zeleniny a ovoce, snížení obsahu kravské bílkoviny ve vaší stravě, bilého pečiva i cukrů - proměna životního stylu může také velmi napomoci.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: