Hpv virus

Dobrý den ,chtěla bych se zeptat zda se může jednat o genitální bradavice (viz foto) jsou to dva dny kdy jsem si toho všimla zašla jsem ihned na gynekologii a tam mi doktor sdělil že přesně neví co by to mohlo být jestli kondylomata nebo nějaké jiné virové onemocnění na kontrolu mám prý přijít až za týden jsem už zoufalá na internetu moc fotek k porovnání není tak se obracím na vás.Mám přítele který byl nedávno skrz HPV v nemocnici na vypálení bradaviček od té doby je zdraví a nic se neprojevilo až teď u mě budu ráda za odpověď děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obrázek je bohužel malý a bylo by dobré poslat fotku celou. Na kondylomata to zatím nevypadá, ale nevím zda nemáte nějaké větší bradavičky někde jinde. Zkuste poslat větší fotografii a zabrat i nepostiženou část. LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: