Hpv virus

Dobrý den, ještě bych měla dotaz ohledně HPV viru, který mi byl zjištěn. Je mi 43let a j sem 15 let podruhé vdaná , nemám žádný jiný milostný poměr. je možné abych vir měla v sobě více jak 15 let? Nejde mi totiž do hlavy kde jsem se mohla nakazit. U manžela nevěru vylučuji.děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, nákaza mohla proběhnout před lety,není to vyléčitelné,vir persistuje v těle.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: