Hpv virus

Dobrý den, před 3 měsíci mi lékař, že mám nález na děložním čípku ( č. 1) . Chci se zeptat, vím, že mě nakazil ex, s kterým jsem byla jednu noc. Ted mám stáleho přítele, měli jsme spolu pohlavní styk bez ochrany než se zjistilo, že mám hpv.Proto se chci zeptat, je možné, že jsem ho nakazila i když mám rizikovost č. 1? za jak dlouho to vymizí u mužů? Já mám čekat až virus vymizí a co můj přítel také? Vím, že spolu budeme spát i nadále bez kondomu. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nález na děložním čípku je cytologický a kolposkopický,případně ověřený histologicky,stupeň 1 je nic neříkající,v HPV virem se setká za život až 80 procent populace což lze stanovit hladinou protilátek Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: