Hpv virus

Dobrý den, je mi 21 let a uz 2 roky mam zvyseny hpv virus. Můj gynekolog mi rekl ze na cipku nic nevidi presto me poslat ještě k jinemu gynekologovi...imunitu mam dost oslabenou jsem často nemocna chci se zeptat pokud si imunitu posilim zdali hpv vir odejde nebo uz je pozde? Mam z rakoviny hrozny strach..dekuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z vyšetření nemějte strach, je to jen kontrola. Imunitu posilujte zdravým životním stylem. Protože nemáte žádný nález na čípku, nyní Vám rakovina nehrozí a nemějte obavy.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když se řekne srdeční infarkt
Články: Když se řekne srdeční infarkt
Srdeční infarkt je běžně...
Za problémy s nadváhou se mohou skrývat nemoci
Články: Za problémy s nadváhou se mohou skrývat nemoci
Štíhlí lidé mají většinou...
Parazitární nemoci kůže (3. díl)
Články: Parazitární nemoci kůže (3. díl)
Štěnice jsou ploché...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: