Hpv virus

Je pravděpodobne ze sem měl nebo mám hpv virus( nemel sem příznaky) a však moje sexuální partnerka prodělala kondylomata. Je to už neco přes dva roky. Chci se zeptat zda se tělo muže zbavit viru nebo ho v sobě máme na pořad. A jestli mi bude jako chlapovi k něčemu test na hpv. Jde mi o to ze chci styk s dívkou která není moje stala partnerka.

Odpověď odborníka:

Virus můžete mít, i když se kondylomata neprojeví. Pokud nemáte kondylomata, tak byste neměl být nakažlivý. Testy na virus Vám maximálně řeknou, zda jste se s virem někdy setkal, ale ne jestli jste nakažlivý - praktické využití nemají

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: