Hpv viry 16,18 - očkování

Dobrý den, dceři po testech potvrdili mimo jiných i přítomnost viru HPV 16,18 na čípku. Gynekolog i přesto chce hned nasadit očkování Cervarix. Myslím, jestli není v tento moment očkování bezúčelné, jestli se nemá počkat až tyto viry v těle nebudou aktivní.

Odpověď odborníka:

Váš gynekolog ná pravdu,rozhodně bych nespoléhal na to,že viry samy od sebe vymizí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: