Hpv viry

Dobrý den. Mam za sebou dve ockovaci davky proti rakovine delozniho cipku. Rada bych zacala se sexuanim zivotem a chtela bych vedet nakolik to muze ztratit ucinnost. A jestli se muzu nakazit HPV virem i z pohlavniho styku s kondomem. Děkuji

Odpověď odborníka:

Při styku s kondomem nákaza nehrozí. Takže chráněný sexuální život zahájit můžete. S nechráněným stykem bych raději začala až po třetí dávce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: