Hpv x hlasivky

Dobrý den, pane doktore. Dnes nám na kožním oddělení, mně i příteli, diagnostikovali kondylomata. Přítel je má už déle, potom, co nám ukázali místo, kde jsou, jsme o tom věděli, že to tam má už docela dlouho, ale zdálo se nám to normální. Netušili jsme, o co se jedná. Až když jsem je nalezla před pár dny u sebe, tak jsme to začali řešit. Chtěla bych se Vás optat, jestli máme zajít na ORL, neboť jsem mu prováděla orální sex, už když kondylomata měl na penisu, ale nevěděli jsme co to je. Mám strach z postižení hlasivek. Děkuji moc za Váš čas.

Odpověď odborníka:

Ano, bylo by vhodné doplnit i ORL vyšetření.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: