Hraní

Dobrý den, mám dotaz. S přítelem jsme prováděli hrátky. Já jsem mu dělala dobře rukou a najednou jsem ucítela jeho tekutinu, kterou jsem pak z rukou neumyla a šla jsem potom doma na záchod a utřela jsem se toaletním papírem. Předtím jsem mu ještě chytala na bundu, chytala na různé věci doma, chystala postel atp. Můžu být z toho toaletního papíru těhotná? A přítel, ten mi taky dělal dobře, když si pak své přirození schoval, ale pak mě hladil po bundě, on tvrdí, že na rukou nic neměl, jelikož nedošlo k vyvrcholení, myslíte, že jsme to oba z rukou otřeli, jak jsme pak sahali na jiné věci? Prosím mám strach už ze všeho. Předem mnohokrát děkuji. Došlo k tomu 11. prosince 2011, myslíte, že můžu být těhotná?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost těhotenství je minimální /pokud jste si sama nesahala do pochvy, na vzduchu spermie rychle hynou/. Pokud chcete mít jistotu, kupte si v lékárně těhotenský test. Pokud budete mít sex nebo "hrátky" častěji a pravidelně, samozřejmě se stálým partnerem, nebylo by vhodnější zvolit hormonální anikoncepci? Dohodněte se se svým gynekologem. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x