Hraniční borelie

Dobrý den,prosím Vás,chci jse jenom zeptat,našli mi v krvi hranični borelie,doktorka mi tvrdí,že se to prelečovat nemusi,že v sebe protilátky mám,jenom že všude pišou,že i hranični borelie by se mali prolečit..príznaky,závrate v klidu i v prudkem pohybu,tlaky v have,v očich,vadi mi hluk v ušich,napr.když si fenuji vlasy,sluchátko u mobilu,když volám,verejny ruch atd.pocitujem nejistotu v prostoru i když sedím,tak mám pocit na spadnuti..byla jsem u neurologa,dokonce i na magnetickej rezonancii,všetko v porádku..odporučili ma k psychologovi a beru tabletky na ukludneni,ale ja si myslim,že to tym neni..pri vyšetreni mi zistili tie hranične borelie v krvi,tak pátram z čeho to muže byt..prosim Vás,skuste mi pradit,protože jsem už zoufala,trpim tym už pár let a chci jse toho už konečne zbavit.Moc Dekuju za odpoved.s pozdravem Petruškova Lenka

Odpověď odborníka:

Dobrý den.,Moc a moc Vás prosím,snažte se důvěřovat své ošetřující paní doktorce.Lékaři mají společný zájem se svými pacienty na jejich správné léčbě,nemají v úmyslu záležitosti podceňovat.Není-li si praktický lékař sám jist labor.nálezem,konsultuje klinického imunologa či infekcionistu.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: