Hrt

Dobrý den paní doktorko, Prosím o objektivní názor, nikoli o propagandu farmaceutickým společnostím. Cca před půl rokem mi byl diagnostikován normogonadotropní hypogonadismus. S_Testosteron 3,1 nmol/l z (6,07-27,08). Po nasazení Nebida TST 10,83nmol/l. Mimojiné jsem začal zadržovat vodu v podkoží a výrazně se zmenšila varlata. Považuji se za velmi zdravého jedince. Díky změně životního stylu a stravě jsem byl schopen odstranit převážnou většinu svých problémů. Proto bych se rád zeptal. Mohu na vlastní žádost přerušit HRT. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem, Marek

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Na vlastní žádost můžete přerušit jakoukoli léčbu (tedy kromě soudně nařízené, což není tento případ).

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: