Hrudkovitý výtok

Dobrý den, měla jsem hrudkovitý výtok bez svedění a pálení. Použila jsem canesten gyn combi pack 1 den a cca 2 týdny jsem měla klid. TeĎ se to vrátilo ale už je nažloutlý a hustý, opět bez svědění a pálení i bez zápachu. Mám canesten krém. Můžu ho použít? Pomůže mi? Nevadí když beru antikoncepci Lunafem? Děkuji.

Odpověď odborníka:

V daním případě při recidivě je lépe navštívit gynekologii kde vám zhotoví kultivaci a mikrobní obraz poševní, stanoví diagnozu nasadí cílenou léčbu a řeknou zda bude i nutná případná léčba partnera. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: