Hrudní lymfatický mízovod

Dobrý den, již delší dobu jsem stále vyčerpaná. Nyní dobírám antibiotika (poslední 3 dny) na plicní mykoplasmata. Už déle mě bolí nad levým prsem. Nahmatala jsem si tam bouli (zvětšení), která na druhé straně není. Na pohmat je to místo velmi bolestivé. Ráda bych se zeptala, zda je to důvod k návštěvě lékaře nebo se není čeho obávat. (V přiložené fotografii ukazuji bolestivé místo) Děkuji

Odpověď odborníka:

Každá změna, jakýkoliv novotvar musí být lékařsky vyšetřen a většinou pokud lze i odstraněn a teprve vyšetřením pod mikroskopem, histologie, je stanoven přesně jeho charakter. Většina takových změn jsou nezávažné novotvary typu tukového nebo vazivového nádorku. vyšetření je ale nutné.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: