Hsil

Dobrý den, moje gynekoložka mi sdělila, že je u mě třeba provést konizaci čípku, protože na něm probíhají těžší přednádorové změny. Poslední dva-tři měsíce mám problém s nehty na nohou (jsou hodně tlusté a nažloutlé), myslela jsem si, že se jedná o mykózu, ale někde jsem četla, že stav nehtů může upozornit na leckteré nemoci, je tedy možné aby špatný stav nehtů souvisel s tím co mi dnes řekla gynekoložka? Trochu se bojím abychom něco nezanedbali a aby se nejednalo o ,,horší" diagnózu než je HSIL. Předem děkuji za vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Mykoza nehtů a cytologie čípku není v žádné souvislosti. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: