Hsv

neovlivní tyto viry těhotenství?na interupci jsem byla 2.4.2015,z hystologie přišlo,že jsem měla oteklou děložní sliznici,že se tím plod špatně vyživoval.menstuaci jsem dvakrát měla.děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, herps simplex virus může napadnout plod a způsobit potrat v prvém trimestru. Nevím, podrobnosti k Vašemu případu, spíše to bude otázka na Vašeho gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: