Hubnu

Dobrý den , jmenuji se Patrik a chtěl bych se zeptat jestli bych mohl používat v menším množství protejny hrozne špatně přibyrám,ale mam aritmii sinisovou tachykardii jeto problém ? Bude mě to nějak ohrožovat kdys to budu pouzivat v mensim mnozstvi a jen momentalne nez naberu nakou hmotu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se jedná pouze o proteiny, ty nemají vliv na sinusovou tachykardii.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Co vás čeká při...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: