Hubnutí a sport

Dobry den , mela bych dotaz. Uz 4 mesice beru novou antikoncepci a prijde mi ze se mi po ni vytvorila celulitida a ztloustla jsem . myslite z kdybych zacla o dost vice sportovat a lepe se stravovat prospelo by to? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po nasazení nové hormonální antikoncepce můžete zadržovat vodu, takže nějaký efekt na postavě to může mít, pokud se vám to nezdá, měla byste zkonzultovat se svým gynekologem a zkusit změnit antikoncepci. Pravidelný pohyb a vyvážený jídelníček by měl být samozřejmostí ať již antikoncepci užíváte nebo nikoliv. Pokud byste se rozhodla, že chcete se svojí váhou a stravovacími návyky něco učinit, mohu vám doporučit svůj ebook Jak zhubnout - klíč ke 13. komnatě, který naleznete na www.stepankacapova.cz , naučíte se jak správně složit svůj jídelníček a jak by měly vypadat vaše porce pro úpravu váhy. Štěpánka Čápová

Štěpánka Čápová
Štěpánka Čápová

Specializace: Nutriční poradenství
Pracoviště: Výživová poradna, poliklinika Mazurská, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: