Hučeni v uchu

dobrý den kvuli prodělanému stresu beru antideprsiva sentralinu a na na noc mitrazapin dále mi začalo hučet v uchu je možné ,že až zaberou antid. hučení odezní předtím jsem to nikdy neměla je to do obtěžující ušní lékař tvrdí ,že ano ,ale ještě chci mít jistotu beru krátce asi měsíc děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den Jaroslavo. Hučení v uchu je velice nepříjemné a s největší pravděpodobností po odeznění psychické nepohody samo odezní. Jsem ráda, že jste byla u svého ORL lékaře a že je to v pořádku.Pokud by to nechtělo odeznít, navštivte neurologa. Děkuji za Váš dotaz a přeji příjemný den.

MUDr. Šárka Kolacíová
MUDr. Šárka Kolacíová

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: TH Klinika, Clinterap

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: