Hučení v uších

Vážený pane doktore, předem děkuji za Vaši odpověď, přestože vím, že je lepší vyšetření fyzické než internetová diagnostika. Již delší dobu se mi stává, že když jsem ve stresu (trvajícím delší dobu, studuji VŠ), tak mi přes den z ničeho nic "lupne" v uchu, zalehne, pak se objeví hučení a poté následuje pískání. Toto celé trvá asi 20-30 vteřin, pak to zmizí. Jsou dny, kdy se to projeví i 3x a někdy to je jednou za 3 dny. Chtěla bych se zeptat, zda myslíte, že je nutné nechat se vyšetřit na ORL (či jinde). Nemám pocit, že mě to nějak omezuje, už jsem si na to zvykla, avšak nejsem si jistá, zda je to normální a zda by se to nemohlo zhoršovat. Děkuji za odpověď. Přeji hezký den, Michaela

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Michaelo, časté zaléhání, hučení a pískání v uších nelze považovat za normální jev. Doporučuji Vám vyhledat ORL ambulanci a domluvit se na vyšetřovacím postupu. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: