Hudba v tehotenstvi

Dobry den, jsem v 21.tt a chtela bych se zeptat, zda mohlo dojit k poruse sluchu u mimca, kdyz jsem poslouchala celkem nahlas asi 20 min. hudbu z mobilu, ktery jsem mela polozeny primo na brise?Vubec jsem si toto neuvedomila.. Dekuji za odpoved Adela

Odpověď odborníka:

Domnívám že že jste rozhodně sluch plodu nepoškodila. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: