Hustný hnědý výtok

Je mi 18let a beru antikoncepci softine. Tento týden sem měla dostat menstruaci a třetí den se místo ní objevil hustý hnědý výtok (tmavý-barva kávy), je ho míň než normální krve, ale přesto je ho třeba zaopatřit vložkami. Mohlo by to značit nějáký problém ? Prášek sem nevynechala a výtok mě nepálí ani jinak nedráždí. Mohlo by snad jít o příznak těhotenství? Nebo se snad místo krve prostě dostavila hutná hnědá hmota z jiných (prijatelnějších :) ) důvodů? Děkuji

Odpověď odborníka:

Toto se může při antikoncepci vyskytnout, pro jistotu si udělejte gravitest a bude li negativní vyčkejte dalších menses a kdyby se problém opakoval, byla by možná na místě úvaha o změně preparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x