Hyalobarrier gel

Dobrý den, chci se zeptat na Váš názor na Hyalobarrier gel.Čeká mne operace děložního myomu(resekce).Jsem zatím bezdětná,chtěla bych otěhotnět. Lékař mi doporučil Hyalobarrier gel proti srůstům.Je to nutné?Mám si gel pořídit?děkuji a jsem s pozdravem.Cínová

Odpověď odborníka:

Myslím,že cena není tak vysoká,aby jste si jej nemohla dovolit a vzhledem k plánované graviditě bych vám jej také doporučil. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: