Hydrokéla

Dobrý den, syn byl před rokem na operaci s hydrokélou v pravo a teď by mel nastoupit na druhou stranu. Bude mu v červnu 5 let. V 9. měsících byl na operaci se srdíčkem, nyní je dále sledován, pro výraznou nedomykavost. A já bych chtěla vědět, jestli neexistují homeopatika, která by to spravila, nerada bych aby musel na další operaci :-( Děkuji Míša L.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mezi lidmi koluje spousta až nereálných představ o kouzelné moci akupunktury a homeopatie, jež v představách fungují jako čarovné proutky.... Homeopatika se nedávají dle "nálepky"-diagnosy, ale na základě celkového typu člověka. A proces není ze dne na den. Je pozvolný. Proto je často výhodnější homeopatiky podpořit úspěšné hojení po operaci, která problém vyřeší rychleji (ke stejnému závěru dospěli při výzkumu nejideálnější metody léčby nádorových procesů - na celé čáře zvítězila (i z pohledu časové, finanční náročnosti a efektivnosti) kombinace operace + žraločí chrupavka poté. K takové kombinaci bych se přikláněl spíše než k nereálnému očekávání zázraku homeopatické léčby.

MUDr. Libor Němec
MUDr. Libor Němec

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: Oční ambulance a Iridologická poradna, Vyškov

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: