Hydrokéla

Dobrý den syn měl ve 2měsících hydrokélu a bili na chyrurgii a usadilo se to a v pondělí zase velké varlátko a tvrdčí a na večer zase normální varle dnes sme bili u pediatra a říkal že je to do roka synovy je 10 měsíců díky martina

Odpověď odborníka:

Jedná se o otevřený kanál mezi bříškem a šourkem. Operovat by se nemělo dříve než ve dvou letech. Dá se ale vyčkat až do předškolního věku - k tomu se osobně přikláním. Je větší šance, že dojde k samo-uzavření a syn se vyhne operaci.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Zdolá rakovinu plic biologická léčba?
Články: Zdolá rakovinu plic biologická léčba?
Léčba zhoubných plicních...
Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Články: Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Zánět močových cest je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak zmírnit bolest zubů i strach ze zubaře? Pomocí homeopatik!
„Zlý“ cholesterol: poznejte svého nepřítele
Články: „Zlý“ cholesterol: poznejte svého nepřítele
Ať už trpíte onemocněním...
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x