Hydrokéla

Mám menší hydrokélu i přesto, že je malá tak se její obal zpevňuje a tekutina zdánlivě houstne. Hrozí mi nějaké riziko?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zřejmě lehce hydrokéla narůstá. Samotná hydrokéla pro Vás riziko nepředstavuje. Operace je vhodná při velké hydrokéle a při bolesti

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: