Hydronefroza p. ledviny dítěte

Dobrý den, máme šestiměsíčního syna s vvv ledvin - hydronefroza horní moiety pravé ledviny III. st. a levé ledviny I. st.. Preventivně denně užívá antibiotia a je sledován v nefrolog. poradně FN HK. Zatím je pouze kojený, tudíž nám bylo řečeno, že probiotika při užívání antibiotik nejsou nutná. Jaký na to máte, prosím, názor a pokud by jste je užívat doporučili tak jaká? Na trhu jich je nepřeberná řada a mi bychom chtěli pro syna ta nejlepší. Dále bychom se chtěli zeptat na kojenecké plavání. Toto nám bylo p. doktorem zamítnuto. A jak to bude v létě? Také se syn nebude moci koupat? Je nám to moc líto, syn velmi miluje vodu, proto bychom rádi znali odpověď i od jiného lékaře. Předem děkuji za odpověď a Váš čas.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud synek problémy nemá probiotika nejsou nutná, proti jejich užívání však žádné výhrady nemám. Pokud se týče plavání, mám dojem, že při dodržování hygienických pravidel a prevenci prochlazení lze s touto diagnosou absolvovat i to.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x