Hylak

Zdravím, chtěla bych se zeptat...bylo mi doporučeno ještě asi 5 dní brát kapky hylak k obnovení mikroflory po průjmu a za pár dní jedu na svatbu. Chci se tedy zeptat, jestli si tam mohu dát dvojku bílého? Nevím jestli se k hylaku může alkohol...samozřejmě beru už jen poloviční dávky převážně dopoledne, ale co jsem pochopila tak by to měl být víceméně přírodní produkt. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Alkohol při užívání Hylaku v principu nevadí, ale při rekonvalescenci obecně není nadměrné pití alkoholu vhodné.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: