Hyper.moč.měchýř

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda může být souvislost mezi hyper.moč.měchýřem a spadeným moč.měchýřem.Prozatím jsem se léčila Toviazem/neúspěšně/ a tento týden mi byl předepsán Vesicare.A zdali jsou i jiné alternativy léčby. Děkuji mnohokráte.Lenka Kurtinová.

Odpověď odborníka:

Vesicare má velmi dobré výsledku při dráždivém měchýři, co se týče poklesu závisi na tom jakého je stupně, ale hlavní potíž by měl Vesicare odstranit. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x