Hyperandrogenní syndrom a dědičnost

Dobrý den, mám hyperandrogenní syndrom, i přesto se mi podařilo mít bez problémů dítě, syn má teď 2,5 roku. Chci se Vás zeptat, jestli to pro mého syna znamená nějaké problémy (např. v pubertě)? Jestli ho mám nechat zavčasu sledovat na endokrinologii, nebo vše nechat na přirozeném vývoji a kontrolách pediatra? A jak by to bylo v případě holčičky, kterou bych si jednou moc přála? Děkuji, Schneiderová.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Anno, synovi žádné postižení nehrozí, sledovat jej není třeba. Holčička může mít podobné problémy, ale nemusí. Rozhodně to není pravidlo. příjemný den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: