Hyperfunkce štítné žlázy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li po uklidnění štítné žlázy lékama z hyperfunkce do normy, může dále docházet k úbytku váhy, popřípadě nedařit se nabrat váhu. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v medicíne je možné takřka všechno, ale typičtější je, že po sklidnění hyperfunkce štítnice většina pacientů hmotnost spontánně nabírá. Každopádně, závisí, jak dlouho po sklidnění to je, každý organizmus se vyspořádává s nemocemi po svém. Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: