Hypermobilita

Děkuji za vaši předchozí odpověď ohledně hypermobility. Mám s tím asi opravdu problém co se týče bolesti, jaké mohu brát léky? Při silné bolesti brufen? Nebo to není vhodné? A jaké ortopedy a fyzioterapeuty v Praze doporuvujete? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud budete užívat léky na bolest pak je vhodnější začít Paralenem, který má nejmenší škodlivé účinky. Pokud nebude fungovat je možno zkusit Novalgin, ten už je na předpis , s Brufenem bych vyčkal jen na větší bolesti - má negativní vliv na vaše zažívací ústrojí a srdce. Pokud se týká doporučení pak v Praze znám pouze osazenstvo ortopedických klinik, největší záběr má ortopedická klinika na Bulovce prof Dungla.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x