Hyperplazie endometria

Dobrý den, poté, co jsem rok po porodu začala znovu menstruovat, je krvácení silnější. Netrvá ale déle než 5-6 dní, cca po 30 dnech. Chtěla bych se zeptat, čím je to způsobeno (hormonálně?)? Na ultrazvuku při preventivní prohlídce letos na jaře se mě paní doktorka ptala, zda nemívám silnější menstruace. Myslím, že tam viděla vyšší endometrium. Dál to nijak nekomentovala, nikam mě neposílala. Teď jsem znovu těhotná (čerstvě) a mám strach, jestli případná hyperplasie nevadí... Děkuji za Vaši odpověď. Iva L.

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy vyšší sliznice nijak graviditu neovlivní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: