Hyperprolactinamia

Pěkný den. nedavno mi zjistili hyperprolactinaemia PRL 4010. Prosím o veškeré inf. Četla jsem že to může způsobovat nádor. Prosím o jaký nádor se může jednat a zda je nebezpečný. Čeká mě vyšetření oční a neur. Děkuji

Odpověď odborníka:

Nádor je pouze jedna z možností a není příliš častý, jsou i jiné pravděpodobnější příčiny hyperprolaktinemie, oční a neurologické vyšetření dá jasnou odpověď. Neděste se zbytečně předem Příjemný večer.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Články: S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Konečně nastal čas dovolené...
Roztroušená sklerosa
Články: Roztroušená sklerosa
Jedná se o poměrně časté...
Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Články: Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Pacientů léčených...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: