Hypersenzitivita

DOBRÝ DEN, LÉČÍM SE U PSYCHIATRA S AKUTNÍ PŘECHODNOU PSYCHOTICKOU PORUCHOU A NAVÍC TRPÍM PSYCHICKOU HYPERSENZITIVITOU. LÉKY UŽÍVÁM V MALÉM MNOŽSTVÍ, SAMOZŘEJMĚ DLE PŘEDPISU. RISPERIDON 1 TABLETA DENNĚ+RIVOTRIL 0,5 TABLETY DENNĚ. I PŘES TYTO LÉKY MÍVÁM OBTÍŽE. NAPŘÍKLAD PŘI INTERACI S CIZÍ ČI JEN ZNÁMOU OSOBOU DOSTÁVÁM TŘES DO RUKOU A SILNĚ MI BUŠÍ SRDCE, PŘETRVÁVÁ STÁLE OBČASNÁ VZTAHOVAČNOST, STÁLE PROŽÍVÁM STRES Z KAŽDODENNÍCH OBYČEJNÝCH VĚCÍ A ZVELIČUJI JE. ALE NYNÍ K MÉMU DOTAZU, V POSLEDNÍ DOBĚ SE MI OBJEVIL NA RUKOU EKZÉM A MÍVÁM JAKOBY SVALOVÉ ZÁŠKUBY MÍRNÉ TRVAJÍCÍ ZHRUBA 1-2 VTEŘINY NA RUKOU A NOHOU, KDYŽ JSEM V KLIDNÉM STAVU. MOHOU BÝT TYTO OBTÍŽE ZPŮSOBENÉ ŠPATNOU PSYCHIKOU ČI STRESEM? DĚKUJI

Odpověď odborníka:

Milá Elvíro. Příznaky ,ktreré popisujete,nemají nic společného s psychotickou poruchou. Léky,které užíváte,mohou způsobovat abnormní pohyby,ztuhlost svalovou, záškuby a poruchy komunikace. Máte li zájem o více informací,mohu Vám je poskytnout na mé adrese: mens-sana@seznam.cz. Ideální bývá,když mi zájemce o moji péči pošle svůj příběh-od narození do dnešního dne.Není to ovšem podmínkou. Se srdečným pozdravem a s díky za Vaši důvěru Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: