Hypertenze a užívání léků

Dobrý den, před 3 týdny mě lékař předepsal TRITACE2.5 na léčení hypertenze.Měla jsem tlak 175/120.Lék užívám a doma si pravidelně přeměřuji.Nyní je 125/78.Nevím jestli mám v užívání pokračovat, mám strach aby nedošlo k prudkému poklesu tlaku.Můžete mi prosím poradit. Děkuji, O.

Odpověď odborníka:

To, že se tlak upravil , je dáno užíváním léků. Pokud byste je vysadila, tlak se opět vrátí na původní patologické hodnoty. nemusíte mít strach, že by tlak nekontrolovaně klesal dále, k tomu skutečně dojít nemůže.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: