Hypertonus

Dobrý den , doktor mi řekl že mám mirný hypertonus . Dilatuji dilatanem 20 mm a potom 23 mm. Ten 23 mm zavedu,ale je to tesny. 1.Otázka zni : staci tech 23 mm ,nebo si mam koupit větší ? A ještě otázka ke stolici : jim psylium, vlákninu a stolici mam spíše kasovitou -je to normální ? Nebo se mam znepokojovat - zánět nebo něco jiného . Bricho neboli, jim normalne.Dekuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Kateřino, dobrá zpráva je , že máte mírný hypertonus. Pokračoval bych s dilatátorem 23 mm až do doby co řekne ošetřující lékař. Zácpa je našim nepřítelem u onemocnění konečníku , takž je dobře, že máte měkkou stolici. Zdraví Dr.Simon Julínek

MUDr. Simon Julínek
MUDr. Simon Julínek

Pracoviště: klinika Palas Athea

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
EMG
Články: EMG
Elektromyografie (EMG) je...
Zácpa
Články: Zácpa
Pojmem zácpa označujeme...
Dětské astma možná více souvisí s virovými infekcemi než s alergií
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x