Hyperventilace

Dobrý den, v posledních týdnech jsem několikrát prodělal hyperventilaci. Pravděpodobně slabší, neboť jsem neměl výraznější somatické příznaky (třes ani křeče v obličeji či rukou), pouze se mi lehce točila hlava. Dočetl jsem se, že hyperventilace může být škodlivá pro mozkové buňky. Chtěl bych se tedy zeptat, jestli k něčemu takovému mohlo dojít i v mém případě, kdy byla hyperv. slabší. Hezký den!

Odpověď odborníka:

K porušení dochází při opakované hyperventilaci. Můžete být bez obav

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: