Hypervitaminóza k

Dobrý den, mám 9měsíčního syna, od dovršeného 6.měsíce dostává příkrmy (do té doby plně kojený) na kontrole v 8.m paní doktorka konstatovala, že je předávkovaný mrkví a že má žlutý nos a že je potřeba mrkev úplně vyloučit nejméně na pl roku. Syn dostával stravu jak kupovanou tak doma vařenou ale např. mrkvovou šťávu š´távu, nebo samotnou mrkvičku jsem mu nedávala. Je opravdu nezbytně nutné mrkev úplně vyloučit? Zvlášť v zimním období mi to připadá jako důležitý zdroj vitamínu. Děkuji az odpověď a přeji hodně stěstí s tímto projektem :). D.

Odpověď odborníka:

Myslím, že bude stačit, když mrkev pouze omezíte. Nemusela jste ji dávat samotnou, bývá častým přídavkem v dětských šťávách, přesnídávkách aj.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x