Hypofunkce štítné žlázy

Na internetu jsem se v jedné diskuzi dočetla, že slečna měla hypofunkci štítné žlázy a lékař jí přímo zakázal brát přípravek na podporu růstu vlasů a nehtů Biosil plus, ale neobjasnil jí proč. Tak se ptám jestli se opravdu Biosil plus nesmí brát při hypofunkci štítné žlázy a proč? Nebo jak to vlastně je? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Úpřímně netuším, proč jí lékař tento přípravek zakázal. Nevidím na to důvod, takže Vám to asi neobjasním.
Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: