Hypofyza

Mam 23rokov a uz druhy rok riesim problem s nizkou hladinou tst atd... dneska som bol akurat na magnetickej rezonancii a nalez znie , mikroadenom hypofyzy vo velkosti do 3mm , moze tento adenom sposobovat vsetky tie problemy s hormonmi ? nizky tst , trosku hore prolaktin , a hypofyza tiez LH a FSH tiez nizke hodnoty , kebyze ten adenom to sposoboval tak riesi sa to parlodelom alebo cabestom ked to nie je az take velke ci?

Odpověď odborníka:

Ano, tento mikroadenom může způsobovat Vaše hormonální problémy, domnívám se, že zatím bude jeho velikost sledována, pokud se bude zvětšovat, operačně Vám ho odstraní, chybějící hormony Vám budou dodávány uměle. S pozdravem a přáním brzké úzdravy, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x