Hypoplazie varlat

Dobrý den, příteli bylo brzy po narození operativně odebráno jedno varle z důvodu hypoplazie. Chápu to dobře tak, že s největší pravděpodobností nyní bude neplodný? Nebo je tam nějaká šance, že bude vše v pořádku? Díky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud je druhá varle v pořádku nebude se jednat o neplodnost,jedno je funkčně dostačující. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: