Hypospádie

Dobrý den, je mi 27 let a s hypospádií , jsem se už narodil. Samozřejmě jsem prodělal od narození do ted, několik operací a poslední asi před třemi lety. Ale v poslední době se vytvořila "píštěl a 2x". A chtěl bych se zeptat. Jde to operovat a spravit s doživotní zárukou ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel na žádný zákrok nikomu nelze dát stoprocentní a doživotní záruku. Maximálně lze říci, že bude stav trvale v pořádku velmi pravděpodobně. Operovat nález nejspíš lze, ale jak se stav bude dlouhodobě vyvíjet, to záleží na více faktorech (hojení rány, celkový stav..).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: